Tips på vad man kan fota

Svårt att komma på vad du ska fota? Här har du några tips på vad du kan fota när det är dåligt väder eller när du inte har tillgång att gå ut!


- Fota självporträtt! Se till att vara där det finns mest/bäst ljus, ställ dig alltså helst närma ett fönster eller annan ljus källa! Fota gärna lite anorlunda och galna porträtt för roligare resultat! ;)

- Fota bokeh! Fota vanligt bokeh eller hjärtbokeh, om du inte vet hur man gör det så ska jag göra ett inlägg snart om det!
- Har du några husdjur? Fota din katt eller hund:)
171e8c4679485e92defae819a35ccfe9_large
- Fota och sätt ihop till en rolig animering! Fota en massa seriebilder och sätt ihop det till en animering! Om du inte vet hur man gör en animering så kan du kolla HÄR. Där visar jag hur man gör en animering i gimp.

- Kör ett foto i timmen! Du fotar ett foto i timmen och lägger sedan upp alla bilder på din blogg och berätta vad och när du gjorde just på den bilden.

- Leta efter motiv att fota inomhus! Det kan till exempel vara en blomma, dekoration, ljus osv. Fota gärna motivet i lite anorlunda vinklar.

- Fota vattendroppar! Rätt lätt och kul att fota! Om du inte vet hur du ska gå till väga så är det bara att söka på youtube hur man gör , tex den HÄR videon.

- Strunta i vädret och gå ut ändå! Om det inte spöregnar eller är värsta snöstormen så tycker jag att du ska gå ut och fota ändå! Även om vädret inte är det finaste kan det blir jätte fina bilder! :)

Nu har ni fått lite tips på vad ni kan fota! Så nu är det bara ta kammeran och fota. Bilderna är ifrån weheartit.

Hoppas tipsen hjälpte!

KOMMENTARER

- Lovisa [foto & vardag]

Sv: Tack :)



Kul att vi har samma kamera? :) Fina bilder btw!



kram :)

2012-03-21 @ 17:49:27
URL: http://photoholical.blogg.se/
- Beatrice Jakobsson Fotograf

snygga bilder! :)

2013-05-02 @ 10:51:30
URL: http://beattriicee.blogg.se

 Namn:
Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej):


 URL/Bloggadress:


Kommentar: